Met gids Greet op stap

Al gidsend toon ik volwassenen én kinderen hoe mooi mijn stad en streek is.

 

Nieuwe gidsbeurt!  Waterwandeling: de rol van water doorheen de ontwikkeling van de stad.

Alles op deze wandeling ademt water uit! Wat is de rol van water doorheen de geschiedenis van Veurne?

 

Wist-je-datjeswandeling op en rond de Grote Markt van Veurne

Deze wist-je-datjes-wandeling gaat over heel kleine dingen, over details in de Veurnse geschiedenis. Heel vaak zijn deze wist-je-datjes verrassend of grappig, maar soms ook minder leuk of zelfs triest. Laat je verrassen door deze nieuwe wandeling met veel Veurnse weetjes.

 

Kinder-doe-gidsbeurt in Veurne

Samen met de vriendjes Lowie en Lola ga je op stap door de geschiedenis van Veurne. Na het kijkend van oude filmpjes werden ze immers 1.000 jaar in de tijd terug gekatapulteerd. Kun jij de 2 vriendjes terug naar 2022 brengen. Los hiervoor alle opdrachten op en kraak de code!


Gegidste fietstocht in De Moeren

Leer De Moeren en zijn rijke geschiedenis kennen. Ik neem je mee naar het waterrijke verleden en de molens van De Moeren, de wereld van de Blauwers en de Kommiezen, het kasteel St. Flora, ….


Sneukel-Wist-je-datjeswandeling op en rond de Grote Markt van Veurne

Deze Wist-je-datjes-wandeling gaat over heel kleine dingen, over details in de Veurnse geschiedenis. Heel vaak zijn deze wist-je-datjes verrassend of grappig, maar soms ook minder leuk of zelfs triest. Gelukkig maken de sneukelmomenten onderweg alles weer goed.


Gegidste sneukelfietstocht in De Moeren

Leer, met plaatselijk hapje en drankje, de rijke geschiedenis van de Moeren kennen. Ik neem je al proevend mee naar het waterrijke verleden en de molens van de Moeren, naar de Blauwers en de Commiezen, naar het kasteel St. Flora, …


Gegidste autotocht doorheen De Moeren

Leer De Moeren en zijn rijke geschiedenis kennen. Ik neem je met de wagen mee naar het waterrijke verleden en de molens van De Moeren, naar de Blauwers en de Kommiezen, het kasteel St. Flora, ….

 

 

Kinder-doe-gidsbeurt
Wist-je-datjes-wandeling
Kinder-doe-gidsbeurt

Beweeg jij mee met Greet Lippens?

Bel Greet en maak een afspraak op 0472 52 33 52 of Contacteer mij!