Greet

Bewegen is me als sportlesgever op het lijf geschreven

Dankzij de actieve genen van mijn ouders vond ik makkelijk de weg naar sport en bewegen. Doorheen de jaren proefde ik van heel wat sporten. Daarna maakte ik van mijn hobby mijn job en werd leerkracht LO.

Als sportlesgever is en blijft bewegen in de natuur mijn nummer 1

Bij het sporten primeert voor mij steeds het recreatieve, het kijken en het genieten. Zalig vind ik het om tijdens het buiten bewegen rond te kijken en te zien wat er leeft. Heel bewust ga ik op zoek naar het mooie. Ik geniet van de natuur en dat geeft me veel energie! Maar vooral vind ik er RUST. Buiten in de natuur, zonder hartslagmeter, zonder muziek, intens en bewust in mijn lijf en bij mezelf.

Door het volgen van de opleidingen instructeur Mindful Walk/Run en PowerWalk vielen heel veel Greet-puzzelstukjes samen. Hier kwam alles wat ik graag doe bijeen!

joggende Greet

Het volgen van de opleiding Regiogids Westhoek was me op het lijf geschreven. De geschiedenis en de verhalen van de streek leren kennen en dit kunnen doorgeven. Bakken energie krijg ik ervan!


In ‘Move&See’ koppel ik bewegen aan bewust kijken en zien.

Bewegen in de natuur én Veurne en de Westhoek beter leren kennen:

2 passies komen hier samen!

gids Greet

Wat deelnemers schrijven over Greet en Move&See

 

Evelyne "De lessenreeks Mindful Walk is echt aan te raden! Greet is enthousiast, professioneel en gaat samen met jou op zoek naar rustige momenten tijdens het wandelen. De wandelingen en oefeningen zijn niet alleen een goede afsluiter van een drukke week maar samen verken je ook de streek; als gids deelt Greet vaak interessante weetjes."

Veerle "Heel leuke cursus: al wandelend tot rust komen en genieten van de mooie natuur en kennismaking met basis van mindfulness. De lesgeefster is enthousiast, bereidt alles voor tot in de puntjes met telkens een nieuwe insteek in elke les. Kortom, een aanrader voor iedereen die wat wil opsteken van mindfulness op een leuke manier!"

Greet en MW

Beweeg jij mee met Greet Lippens?

Bel Greet en maak een afspraak op 0472 52 33 52 of Contacteer mij!